over ons

kennis over
de sport
Én de banen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Baan 1

World Padel Pro

De World Padel Pro padelbaan is een frame baan, speciaal ontwikkeld voor clubs die in hun voorzieningen topkwaliteit nastreven. De zelfdragende constructie maakt een gemakkelijke installatie mogelijk en is zelfs, mocht daar behoefte aan zijn, eenvoudig te verplaatsen in de toekomst. De stevige constructie van de World Padel Pro padelbaan is bestand tegen windstoten tot 140 km/u. Een speciaal kenmerk van de World Padel Pro padelbaan is de dubbelschroef bevestiging in het glas. Dit verhoogt de weerstand in die zones bij mogelijke impact.

Baan 2

World Padel Full Panoramic

De World Padel Full Panoramic is een speciale padelbaan die zich onderscheidt van andere padelbanen. De Full Panoramic padelbaan is bedacht en ontwikkeld met de spelers en het publiek als uitgangspunt. De padelbaan heeft een strak design, is open en heeft geen dode hoeken, waardoor het publiek niks van het spel hoeft te missen. Bij deze World Padel Full Panoramic padelbaan hoort een gepatenteerd verlichtingssysteem en is daarmee dé baan om padel op de best mogelijke manier te spelen én te bekijken.

Loading...