Ik wil een padelbaan kopen

Je kan een padelbaan om verschillende redenen en doeleinden aanschaffen. Denk hierbij aan tennisverenigingen, recreatieparken, sporthallen, maar ook gewoon als particulier. Niks leuker dan in je eigen achtertuin een potje padel spelen.

 Maar wat komt daarbij kijken? Vaak is een fundering vereist, heeft u een vergunning nodig en soms moet de baan gekeurd worden. Hieronder leest u wat u nodig heeft als u een baan wil.

 

Ik wil een padelbaan kopen voor een tennisvereniging

Uit cijfers blijkt dat tennisverenigingen mét padelbanen hun ledenaantal zien groeien. We zien regelmatig dat er een tennisbaan wordt opgeofferd voor de aanleg van 1 of 2 padelbanen. Op een tennisbaan kan je meestal twee padelbanen plaatsen. Een voorbeeld hiervan is zichtbaar op onderstaande afbeelding.

Een padelbaan heeft een andere fundering dan een tennisbaan, waardoor grondwerk altijd benodigd is. Een tennisvereniging moet zijn padelbanen laten keuren door de KNLTB als je er officiële toernooien en competities op wil spelen.

 

Ik wil een indoor padelbaan kopen voor een sporthal

Waar verenigingen hun ledenaantallen zien groeien, zijn indoor padelbanen commercieel interessant voor sportcentra. Op steeds meer plekken zien we indoor padelbanen. In aanschaf is een indoor padelbaan goedkoper dan een outdoor padelbaan. Dit komt, omdat er meestal geen betonfundering nodig is en de kooi niet weersbestendig gemaakt moet worden. Wel moet je indoor rekening houden met een minimale hoogte van 6 meter.

Als je de padelbanen puur voor de verhuur aanschaft is er geen keuring vanuit de KNLTB vereist. Je kunt ze uiteraard wel laten keuren als je er officiële toernooien en competitie op wilt gaan spelen.

 

Ik wil een padelbaan kopen voor een recreatiepark

Voor recreatieparken is de aanschaf van padelbanen een mooie uitbreiding van de faciliteiten, waardoor je de snelst groeiende sport ter wereld aan je gasten kunt aanbieden. Daarnaast kun de padelbanen ook verhuren, wat het weer commercieel interessant maakt. Ook hier kun je bijvoorbeeld een tennisbaan vervangen door 1 of 2 padelbanen. Een officiële keuring op recreatieparken is niet nodig.

 

Ik wil een padelbaan kopen voor mijn bedrijf

Een padelbaan op je eigen bedrijfsterrein. Biedt je werknemers de mogelijkheid om te sporten! We weten allemaal, gezonde werknemers zijn productieve werknemers!

 

Ik wil een padelbaan kopen voor in mijn achtertuin

Een padelbaan in je eigen tuin, waarom niet? Ben je echt een groot liefhebber van padel, dan leggen wij een padelbaan aan in jouw tuin!

Wil jij ook zo'n baan?

Of je nu een tenniscentrum hebt of gewoon een grote tuin, een padelbaan is een mooie aanvulling voor deze snel groeiende sport

en Volg ons...

wat is padel?

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland

Padel is een racketsport die veel kenmerken van tennis en squash bevat. Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rallies en raakt daardoor steeds mee in trek bij tennissers, squashers en racketsportliefhebbers in het algemeen.

Populariteit neemt toe
Padel is in Spanje en Zuid-Amerika razend populair en begint zich langzamerhand ook in Nederland te ontwikkelen tot een serieuze sport met een groeiend aanbod aan competities en toernooien. Het spel wordt gespeeld als dubbelteam op een veld dat is omgeven door een glazen wand en een hekwerk. Het spel wordt gekenmerkt door snelle actie waarbij reactievermogen en inzicht van essentieel belang zijn.

Omdat deze sport zo in opkomst is, maar nog niet bij iedereen even bekend, hebben we even wat zaken over Padel op een rijtje gezet.

Padel Club alphen OVER WORLDPADEL

“de juiste partij
om mee te sparren”

De World Padel Pro padelbaan is een frame baan, speciaal ontwikkeld voor clubs die in hun voorzieningen topkwaliteit nastreven. De zelfdragende constructie maakt een gemakkelijke installatie mogelijk en is zelfs, mocht daar behoefte aan zijn, eenvoudig te verplaatsen in de toekomst.

200

Ipsus, qui qui de ommoluptam quibea cus. Pudae porrum qui quissit quiatia corepel itaeptatem.

520

Ipsus, qui qui de ommoluptam quibea cus. Pudae porrum qui quissit quiatia corepel itaeptatem.

12

Ipsus, qui qui de ommoluptam quibea cus. Pudae porrum qui quissit quiatia corepel itaeptatem.

2

Ipsus, qui qui de ommoluptam quibea cus. Pudae porrum qui quissit quiatia corepel itaeptatem.

Loading...