ONZE KNOWHOW

Onze knowhow en service gaat verder dan alleen het aanleggen van een padelbaan. Hier lees je wat je nog meer van ons kan verwachten.

Vergunningen

Per situatie moet beoordeeld worden of het aanvragen van vergunningen nodig is. Uit het bestemmingsplan moet blijken of een vergunning vereist is voor het aanleggen en bouwen van een padelbaan. Voor een tennisvereniging is het bouwen van een padelbaan meestal vergunningsvrij. Het kan wel zijn dat er een aanlegvergunning nodig is voor de grondwerkzaamheden. Voor bedrijven en particulieren zit dit vaak weer anders. Indoor is er geen vergunning vereist. Informeer bij World Padel als je wil weten of een vergunning noodzakelijk is.

 

Bodemonderzoek

Voordat je aan de grondwerkzaamheden begint, is het aan te raden om een bodemonderzoek uit te laten voeren. Dit geeft je inzicht in de uit te voeren werkzaamheden. Dit om twee redenen

  • Padelbaan op een bestaand sportveld. Er moet dan uitgezocht worden hoe de grondlagen opgebouwd zijn en of deze hergebruikt kunnen worden. Een bodemonderzoek verschaft duidelijkheid over kwaliteit van de grondopbouw.
  • Padelbaan op niet bewerkte grond. Bodemonderzoek verschaft duidelijkheid over de bodemkwaliteit. Bij eventuele verontreinigingen kan de grond alleen onder bepaalde worden afgevoerd.

World Padel heeft partners die een bodemonderzoek voor jou kunnen uitvoeren.

 

Marketingcampagne

Als je de padelbanen aanschaft voor commerciële doeleinden, wil je dit ook wereldkundig maken. Zo zijn uw faciliteiten goed te vinden. Denk hierbij onder andere aan een Social Media campagne. Heb je hier nou zelf niet de tijd of kennis voor, kunnen wij je hierbij helpen.

 

Clinics/lessen

Als de padelbanen eenmaal zijn aangelegd, wil je de leden ook kennis laten maken met de sport. Dit kun je doen door clinics en/of padellessen aan te bieden. Kun je dit niet zelf faciliteren? Wij helpen je hierbij!

 

Onderhoud

De kunstgras speelmat en de kooiconstructie vereisen periodiek onderhoud. Wij bieden een onderhoudscontract aan waarin wij ervoor zorgen dat het noodzakelijke onderhoud op de juiste momenten uitgevoerd wordt.

 

Materiaal

Je hebt een padelbaan. Meestal zijn padelballen en een padelracket daarbij ook handig. Hebben wij! Informeer bij World Padel als u padelballen of een padelracket nodig heeft.

  • Vergunningen
  • Bodemonderzoek
  • Marketingcampagne
  • Clinics/lessen
  • Onderhoud
  • Materiaal

Wil jij ook zo'n baan?

Of je nu een tenniscentrum hebt of gewoon een grote tuin, een padelbaan is een mooie aanvulling voor deze snel groeiende sport

en Volg ons...

wat is padel?

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland

Padel is een racketsport die veel kenmerken van tennis en squash bevat. Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rallies en raakt daardoor steeds mee in trek bij tennissers, squashers en racketsportliefhebbers in het algemeen.

Populariteit neemt toe
Padel is in Spanje en Zuid-Amerika razend populair en begint zich langzamerhand ook in Nederland te ontwikkelen tot een serieuze sport met een groeiend aanbod aan competities en toernooien. Het spel wordt gespeeld als dubbelteam op een veld dat is omgeven door een glazen wand en een hekwerk. Het spel wordt gekenmerkt door snelle actie waarbij reactievermogen en inzicht van essentieel belang zijn.

Omdat deze sport zo in opkomst is, maar nog niet bij iedereen even bekend, hebben we even wat zaken over Padel op een rijtje gezet.

Padel Club alphen OVER WORLDPADEL

“de juiste partij
om mee te sparren”

De World Padel Pro padelbaan is een frame baan, speciaal ontwikkeld voor clubs die in hun voorzieningen topkwaliteit nastreven. De zelfdragende constructie maakt een gemakkelijke installatie mogelijk en is zelfs, mocht daar behoefte aan zijn, eenvoudig te verplaatsen in de toekomst.

200

Ipsus, qui qui de ommoluptam quibea cus. Pudae porrum qui quissit quiatia corepel itaeptatem.

520

Ipsus, qui qui de ommoluptam quibea cus. Pudae porrum qui quissit quiatia corepel itaeptatem.

12

Ipsus, qui qui de ommoluptam quibea cus. Pudae porrum qui quissit quiatia corepel itaeptatem.

2

Ipsus, qui qui de ommoluptam quibea cus. Pudae porrum qui quissit quiatia corepel itaeptatem.

Loading...