Single court

Kan zowel PRO als Panoramabaan. 6 x 20 m ipv 10 x 20 m. Goede optie voor als je geen 4 mensen bij elkaar krijgt om een potje padel te spelen

Informatie aanvragen

Details over deze baan

 • Glas

  12 mm veiligheidsglas

 • Verlichting

  Deze baan komt standaard met 4 lichtmasten en duurzame LED armaturen, 2 per lichtmast. Hiermee krijg je de juiste lichtspreiding. Wil je verlichting die voldoet aan de P500 eisen of wil je de verlichting kunnen dimmen? Ook dat is mogelijk

 • Onderhoud

  De duurzame padelbanen van World Padel zijn onderhoudsvriendelijk, maar hebben wel 2x per jaar onderhoud nodig. Met een onderhoudscontract van World Padel heb je geen omkijken naar de baan. Wij lopen 2x per jaar de gehele kooi incl. alle bevestigingen na en geven de kunstgrasmat de benodigde behandeling. Zelfs glasbewassing kunnen we uit handen nemen

Foto's

 • Single Court baan

Ik heb interesse in deze baan
IMG_1012_

Bij het kiezen van een partij waar je mee samen wil werken vind ik communicatie heel belangrijk. Het is prettig dat je met de mannen van World Padel snel en direct kunt schakelen. Dat maakt het net even allemaal wat makkelijker.

John Hermans van TC Pagnevaart

Veelgestelde vragen

 • Moet ik voor indoorbanen een vergunning aanvragen?

  Dat is afhankelijk van de bestemming van het pand. Heeft het al sportbestemming dan hoef je geen vergunning aan te vragen.

 • Wat kost een padelbaan?

  De kosten voor een padelbaan zijn afhankelijk van verschillende onderdelen zoals de ondergrond, het soort kunstgras, indoor of outdoor, afwerking rondom de baan etc. We komen daarom altijd eerst op locatie kijken om een passende offerte te kunnen maken.

 • Wat moet er aan onderhoud gebeuren?

  De hele padelbaan heeft geregeld onderhoud nodig, van kunstgras tot glas en staalconstructie. Kijk op www.worldpadel.nl/onderhoud voor de onderhouddetails.

 • Kan World Padel voor ons de vergunning aanvragen?

  Ja, World Padel kan de vergunning aanvragen. We hebben de kennis en ervaring met de gemeentelijke processen om dit uit handen te nemen.

 • De gemeente vraagt allerlei onderzoeken. Kan World Padel ons daarbij helpen?

  Ja, World Padel kan adviseren en ondersteunen bij enkele onderzoeken en waar wij het niet zelf kunnen, hebben wij partners die deze onderzoeken kunnen doen.

 • We moeten een geluidswal of overkapping plaatsen. Levert World Padel deze ook?

  Ja, World Padel heeft partners voor het aanbieden van geluidswallen en overkappingen en/of hallen.

 • Kan ik een padelbaan in mijn tuin bouwen?

  Ja dat mag, maar je zal hiervoor een vergunning moeten aanvragen

Informatie aanvragen over Single court

E-mailadres(Vereist)
Waar komt de padelbaan?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je krijgt binnen 1 (werk)dag een reactie op jouw vraag. Je kunt ons ook bellen op: 06 - 343 565 27