Offerte aanvragen

Je kan een padelbaan om verschillende redenen en doeleinden aanschaffen. Denk hierbij aan tennisverenigingen, recreatieparken, sporthallen, maar ook gewoon als particulier. Niks leuker dan in je eigen achtertuin een potje padel spelen. Laat ons contact met je opnemen.

E-mailadres(Vereist)
Waar komt de padelbaan?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

image

In oktober 2022 heeft World Padel op ons park op de twee  gravelbanen in de duinen van Rockanje, twee padelbanen neergezet. Alles is in goed overleg gegaan en binnen de afgesproken tijd zijn de banen goed afgeleverd. Een moeilijkheidsgraad was nog de bereikbaarheid van de banen, maar dat is goed opgelost. Wij zijn als TC West-Voorne heel blij met de aanwinst van de twee padelbanen verzorgd door World Padel.

Jaap van der Veld van TC West-Voorne

Veelgestelde vragen

 • Moet ik voor indoorbanen een vergunning aanvragen?

  Dat is afhankelijk van de bestemming van het pand. Heeft het al sportbestemming dan hoef je geen vergunning aan te vragen.

 • Wat kost een padelbaan?

  De kosten voor een padelbaan zijn afhankelijk van verschillende onderdelen zoals de ondergrond, het soort kunstgras, indoor of outdoor, afwerking rondom de baan etc. We komen daarom altijd eerst op locatie kijken om een passende offerte te kunnen maken.

 • Wat moet er aan onderhoud gebeuren?

  De hele padelbaan heeft geregeld onderhoud nodig, van kunstgras tot glas en staalconstructie. Kijk op www.worldpadel.nl/onderhoud voor de onderhouddetails.

 • Kan World Padel voor ons de vergunning aanvragen?

  Ja, World Padel kan de vergunning aanvragen. We hebben de kennis en ervaring met de gemeentelijke processen om dit uit handen te nemen.

 • De gemeente vraagt allerlei onderzoeken. Kan World Padel ons daarbij helpen?

  Ja, World Padel kan adviseren en ondersteunen bij enkele onderzoeken en waar wij het niet zelf kunnen, hebben wij partners die deze onderzoeken kunnen doen.

 • We moeten een geluidswal of overkapping plaatsen. Levert World Padel deze ook?

  Ja, World Padel heeft partners voor het aanbieden van geluidswallen en overkappingen en/of hallen.

 • Kan ik een padelbaan in mijn tuin bouwen?

  Ja dat mag, maar je zal hiervoor een vergunning moeten aanvragen